© Reklámtörténet, 2018. Minden jog fenntartva. Mindennemű utánzás tilalmaztatik.

  • Facebook - Grey Circle

REKLÁMTÖRTÉNET

A Reklámtörténet két magyar reklámszakember: Kovács Levente (White Rabbit Budapest) és Berta László (Saatchi & Saatchi) kezdeményezése, melynek célja a hazai reklám- és marketingszakma tudásának és ismereteinek bővítése, a reklámtörténelem érdekes, tanulságos, nem utolsó sorban szórakoztató történeteinek segítségével.

 

Online felületen megjelenő írásaik legendás reklámos arcokat, reklámkampányokat, márka-sikereket és -kudarcokat, mi több, a reklámvilág legfinomabb morzsáit és mazsoláit kínálják a téma iránt érdeklődők számára.

Ha neked is van egy érdekes, a reklámmal, a reklámkészítés világával kapcsolatos történeted; ha valamit pontosítani szeretnél, kiegészíteni, megcáfolni; vagy szimplán csak meg akarsz velünk osztani valamit – csak rajta, nyugodtan írj.

Örömmel veszünk minden olyan ötletet, gondolatot, konkrét cikket, szöveget, ami értel-mes, érdekes és tanulságos.

Nincs nagy szerkesztőségünk, nem fog elkallódni a leveled.

  • LinkedIn - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

KOVÁCS LEVENTE, kreatívigazgató (White Rabbit Budapest)

– 20 év reklámszakmai tapasztalat (HKB Bozell, JWT, White Rabbit)

– Akiknek dolgozott/dolgozik: KitKat, Shell, Lipton, Matáv, Budapest Bank, Soproni, Gösser, Alfa Romeo, NIVEA, Nespresso, Allee, MOL, WWF

– Díjak: D&AD Wood Pencil, Cannes Silver, Bronze Lion, ADC Merit, One Show Merit; Platina, Arany, Bronz Effie; Golden Hammer; Creativity Award; Hermes Creative Award, BrandFilmFestival Silver Awards etc.

– Reklámtörténet.hu szakmai blog alapítója, főszerkesztője

– Legnagyobb büszkeség: Szofi és Dani édesapja

– Kedvenc mondat: “Mit tettél a pingvinemmel? Ez volt a legjobb pingvin a világon!” (Szofi rajzolt egy pingvint; majd döbbenten konstatálta, hogy Dani összefirkálta a pingvines papírlap másik oldalát.)

BERTA LÁSZLÓ, kreatív stratéga (Publicis Groupe - Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Publicis)

– 13 év reklámszakmai tapasztalat (JWT, Human Telex, AIG, Rebel Rouse, Publicis Groupe (Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Publicis))

– Akiknek dolgozott/dolgozik: Soproni, Dreher, UPC, LG, Dove, Cofidis, CIB Bank, Procter & Gamble, Samsung, Coca-Cola Company, Daimler (Mercedes-Benz) és még sokan mások

– Díjak: Leventéhez képest szinte semmi! (Pengék meg Effiek)

– Reklámtörténet.hu szakmai blog másik alapítója, Levente racionális segítője:)

– A reklám mellett a másik szerelem: Juventus

– Nekem van a legcsodálatosabb kutyám a világon.

Arra vállalkozunk, hogy érdekes történetein, meghatározó alakjain keresztül meséljünk a reklám különleges világáról. Tanulhatunk belőle valamit. Talán.

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEK
Please reload