top of page

SPECIÁLIS KÖNYCSOMAG AJÁNLATUNK.
(EGYSZERRE HÁROM IS!)

SHOTTON-IMSENG-HARRISON-HOFFMAN-SULLIVAN
„BÖLCS REKLÁMOS” KÖNYVCSOMAG

6-books.jpg

Ez a könyvcsomag az összes eddig megjelent Reklámtörténet könyvet tartalmazza. Egyedülálló szakmai tudás van bennük, és jelentős súlyt képviselnek a könyvespolcon. 

  • Akit érdekel a reklámipar története, és nyitott a nagy formátumú egyéniségekre, annak Howard Gossage sztorija Steve Harrison tollából mindenképp érdekes lehet. 

  • Aki a mai online reklámipar visszásságait és gyalázatát, és a mögötte meghúzódó szélhámosság világába szeretne bepillanatani – annak a Bob Hoffman Marsbéli marketingje nélkülözhetetlen olvasmány.

  • Richard Shotton Döntésgyár című munkája a viselkedési közgazdaságtan szemüvegén át, a kognitív torzítások jelenségét vizsgálva térképezi fel a reklám- és marketingvilágot

  • Byron Sharp forradalmi könyve, a Hogyan nőnek a márkák, a mítoszok és hiedelmek világában rekedt marketingesek számára kijózanító olvamány. (ELFOGYOTT!)

  • Aki a reklámtörténelem egyik leghíresebb – VW Bogár számára készült – kampányára kíváncsi, annak Dominik Imseng izgalmas könyvét, a Bogár forradalmát ajánljuk. (ELFOGYOTT!)

  • Ha pedig valaki a reklámszakmába készül, netán már benne van, mi több, szeretné tovább csiszolni tudását, annak kötelező olvasmány Luke Sullivan könyve, a „reklámcsinálás Bibliája”: a Hogyan fürdessünk malacot?

Egyetlen Csomag – 4 fantasztikus könyv!

Bölcsen dönt, aki beszerzi magának.

KÖNYVCSOMAG ADATOK:
 

Richard Shotton
DÖN
TÉSGYÁR 
Dominik Imseng
A BOGÁR FORRADALMA
Steve Harrison
HOWARD GOSSAGE
Bob Hoffman
MARSBÉLI MARKETING
Luke Sullivan
HOGYAN FÜRDESSÜNK MALACOT?


 Bolti ár: 26 100 Ft
Online ár: 19 950 Ft

SHARP/TROTT/IMSENG/HARRISON/HOFFMAN/SULLIVAN
„OKOS ÜGYNÖKSÉG” KÖNYVCSOMAG

Az ügynökségük/marketingosztályuk tudására és felkészültségére adó, tájékozott és felelősségteljesen gondolkodó vezetők számára fejlesztettük ki ezt a speciális csomagajánlatot – több mint 232 vállalati felsővezető megkérdezésével.

Az „Okos Ügynökség” elnevezés talán kissé leszűkítő; azt sugallja, mintha csak a reklámkészítői oldal számára ajánlott ez a konstrukció – holott ez nem igaz. Marketingosztályok dolgozói is nyugodtan és bátran forgathatják könyveinket.

De még akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a reklámügynökségek így lepik meg ügyfeleiket. Bizony, ilyen szakkönyvekkel, amit nagy mennyiségben vásárolnak meg tőlünk.

Ennek ugyanis ez a lényege: (legalább) 10 db tetszőlegesen – és tudjuk: kellő gondossággal – megválasztott Reklámtörténet Könyv alkotja ezt a csomagajánlatot, amelyhez ingyenes szállítás is társul. 

Így azért mégiscsak érdemes rajta elgondolkodni.
10-es.jpg

KÖNYVCSOMAG ADATOK:
 
10 db tetszőlegesen kiválasztott könyv. 
Egyformák, vagy akár szabadon kombináltak.
Az ár a könyvek alapján kalkulálódik.

 

Természetesen további egyedi könyves igényeknek és privát kombóknak is meg tudunk felelni.
A Reklámtörténet főhadiszállásán sok mindenre fel vagyunk készülve. Ha például 15 könyvet szeretnél venni, annak nagyon örülnénk. 120 darabot? Annak még jobban. Esetleg 150 ezret? Meg van beszélve.


Egy szó, mint száz: nyitottak vagyunk mindenféle beszélgetésre. 
Ezen az e-mail címen fel tudod velünk venni a kapcsolatot.
bottom of page