top of page

LUKE SULLIVAN
HOGYAN FÜRDESSÜNK MALACOT?
A reklámkészítés gyakorlati kézikönyve

„A kreativitás pont olyan, mint a malacfürdetés. Roppant mocskos meló, aminek nincsenek szabályai. Nincs konkrét kezdete, közepe és vége. Igazi kínlódás, és ha elkészül vele az ember, nem lehet benne biztos, hogy a malac tiszta-e – vagy hogy miért is kezdte egyáltalán fürdetni szerencsétlen állatot.”

Luke Sullivan sokat látott, régi motorosa a szakmának, aki több mint harminc év tapasztalatával a háta mögött osztja meg velünk a reklámos malacfürdetés fortélyait és tébolyát. Hogy miként csináljuk, ha tradicionális eszközökkel, és mi a módja, ha digitálisan kommunikálunk. Egyáltalán: mit jelent az ötlet; mitől jó egy reklám; és mit tegyünk érte, hogy olyan kreatívanyagot adjunk ki a kezünk közül, amiért nem kell majd pironkodnunk gyermekeink előtt. Gyakorlati tanácsait szemléletes példákkal illusztrálja, és nemcsak magáról a reklámkészítés mesterségéről, szellemiségéről és valóságáról beszél, de még a szakmába történő bejutáshoz is hasznos tippeket kínál.

Sullivan könyve szórakoztató és tanulságos olvasmány. Ajánlott minden reklámosnak és marketingesnek; annak, aki már nyakig benne a szakmában vagy csak készül rá; továbbá mindenkinek, akit egy kicsit is érdekel a reklámok csodálatos világa. Vagy inkább: a csodálatos reklámok világa.

KÖNYVADATOK:

 

Luke Sullivan

Hogyan fürdessünk malacot?

A reklámkészítés gyakorlati kézikönyve

(Hey Whipple, Squeeze This! 

A Classic Guide to Creating Great Ads)

Fordította: Kovács Levente)

ISBN 978-963-08-6160-1

230 x 153 mm

Puhafedeles, matt fóliázott

448 oldal

Első kiadás: 2014

Bolti ár: 4 890 Ft

Online ár: 4 150 Ft

bottom of page