top of page
  • Writer's pictureLevente Kovacs

A Gerety Awards díjazza a gyártócégek kreativitását

Updated: Mar 29, 2022

Idén úgy alakult a helyzet, hogy a Gerety Awards „Az Év Produkciós Háza” díjkategóriáját a Production Service Network (PSN) támogatja.


Tessék? Milyen kategóriát?


„Az Év Procukciós Háza” egy olyan elismerés, amit a „nagyzsűri” (Executive Jury) tagjai szavaznak meg országonként; ehhez csupán egy olyan „portfolio” nevezésre van szükség, amiben maximum három, 5 percesnél nem hosszabb filmecske található, melyek az elmúlt 12 hónapban készültek. Idén a következő országokból jelentkezik majd be a nagyzsűri: Amerikai Egyesült Államok, Brazília, Mexikó, Nagy Britannia, Dánia, Ausztria, Belgium, Dániak, Fülöp-szigetek és Japán – és bármily meglepő, de ugyancsak ezen országok produkciós cégei közül kerül majd ki a szerencsés győztes, aki hazaviheti a legjobb gyártóháznak járó elismerést.


Ezen trófeákat természetesen a Production Service Network képviselői prezentálják és adják át a győzteseknek; a network producerei pedig részt vesznek a Gerety Talk keretében megrendezésre kerülő online beszélgetésen, amely a gyártói iparág helyzetét és lehetőségeit próbálja felmérni, értékelni.


Hogy kik azok a producerek, akik részt vesznek ezen a beszélgetésen?


Ana Luz Córdoba, Executive Producer, Jacaranda Films (Chile)

Joan Chen, Executive Producer/Producer, Cat & Mouse Production (Kína)

Pippa Bhatt, Founding Partner, Madam Films (Nagy Britannia)


Mindhárman első osztályú szervízcégek producerei, mely vállalatok kizárólagos képviselői a Production Service Networknek az adott régiókban. A PSN nem mellesleg több mint 100 országban van jelen, és kínálja szolgáltatásait számos reklámügynökség és filmgyártó cég számára.

“Nagy öröm számunkra, hogy a PSN-t partnereink sorában tudhatjuk – nyilatkozta Lucía Ongay, a Gerety Awards társalapítója. – Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen jelentős, a világ legjobb gyártócégeit tömörítő szervezet áll a Gerety Awards mellé, és támogatja célkitűzéseinket.”


A Gerety Awards még nyitva áll mindenki előtt: április 15-ig tessék nevezni!



A Reklámtörténet a Frances Gerety-ről elnevezett Gerety Awards hivatalos médiapartnere. A Gerety Awards a kreatívipar női szereplőinek részvételével, női szemmel értékeli a legjobb reklámos alkotásokat, ezzel definiálva újra a reklámszakma színvonalát és elvárásait. Szeretnél többet megtudni erről az egyedülálló reklámos fesztiválról?


Kövesd a Facebookon, a Twitteren vagy akár az Instagramon!

Gerety_2021_Redefining Creative Benchmarks without date_Fotor.jpg
never-read.gif

Iratkozz fel! Most vagy soha.

Megéri: 10%-os kedvezményt 

kapsz érte az RT-shopban

raise-the-standard.gif
RT-anim-small 2.gif
bottom of page