top of page
  • Writer's pictureLevente Kovacs

Magyar szakemberek a Gerety Awards zsűrijében!

Updated: Mar 2

Hatodik évébe lépett a Gerety Awards, a világ kreatíviparának legkiválóbb női szakemberei által zsűrizett fesztivál, amely 2024-ben is várja az elmúlt szezon legjobb reklámos alkotásait.


Az idei zsűriben több mint 40 ország reklámos szakembere képviselteti magát. A Gerety legfőbb értékelési szempontjai: a kreatív ötletek eredetisége és a kivitelezés minősége. Alig várjuk, hogy ismét díjazzuk a legjobb kampányokat.” – nyilatkozta Lucía Ongay társalapító.


Az sem mellékes, sőt, kifejezetten örvendetes hír, hogy az idei zsűriben három magyar szakember is képviselteti magát: Szabó Zsófia kutatási divízióvezető (Lounge Group); Galácz Karolina Executive Creative Director (VML) és Stumpf Beáta stratégiai igazgató (White Rabbit Budapest).


A tét 2024-ben is ugyanaz: megítélni, hogy kik készítették a legjobb reklámos munkákat – és persze díjazni is azokat a különféle Gerety-trófeákkal, amelyeket (a gyémántvágás procedúrájára, illetve a névadó Frances Gerety örökbecsű „A diamond is forever” szlogenjére utalva)

nemes egyszerűséggel csak úgy hívnak: „Cuts”.

A zsűritagok teljes listáját a következő hetekben a www.geretyawards.com oldalon csekkolhatjátok!


A Reklámtörténet a Frances Gerety-ről elnevezett Gerety Awards hivatalos médiapartnere. A Gerety Awards a kreatívipar női szereplőinek részvételével, női szemmel értékeli a legjobb reklámos alkotásokat, ezzel definiálva újra a reklámszakma színvonalát és elvárásait. Szeretnél többet megtudni erről az egyedülálló reklámos fesztiválról? Kövesd a Facebookon, a Twitteren vagy akár az Instagramon!



Gerety_2021_Redefining Creative Benchmarks without date_Fotor.jpg
never-read.gif

Iratkozz fel! Most vagy soha.

Megéri: 10%-os kedvezményt 

kapsz érte az RT-shopban

raise-the-standard.gif
RT-anim-small 2.gif
bottom of page